U bent hier

Gsb nieuwsbrief De Spoorzoeker

Nieuwsflits GSb-onderzoek februari 2021

 

Voorwaarts en niet vergeten

 

Beste mensen,

De plotselinge dood van Ruud Weijdeveld was een schok voor ons allen.

Hoe nu verder: Dat was de vraag waarover het bestuur van de Stichting Onderzoek GSb-Geschiedenis zich over gebogen heeft. Er is jaren gezocht, gestudeerd, geïnterviewd, verzameld, verhuisdozen ondersteboven gekeerd, foto’s gescand maar ook kritisch gekeken naar concepten die Ruud heeft voorgelegd aan onderzoeksgroep en alle medelezers.

GSb nieuwsbrief De Spoorzoeker nr 5

Bijgaand het nieuwe nummer van de Spoorzoeker, de nieuwsbrief van de GSb-onderzoeksgroep

In dit nummer blikken Geert Blijham, Jan Wolthuis en Han Dijk, die in de zestiger en zeventiger jaren student en/of staflid waren, terug op de studentenbeweging van die tijd. Verder wat stukjes over de GSb uit het BVD-archief, een aankondiging uit het SVB-archief en een overzichtje met de eerste oud-voorzitters van de GSb uit jarig ‘80 Nait Soez’n. En uiteraard de stand van de donaties.

Nieuwsflits GSb-onderzoek maart 2018

 

Verschuiving volgende informatieve bijeenkomst

 

Op 28 april a.s. zou de volgende informatieve bijeenkomst van de onderzoeksgroep plaatsvinden. Helaas hebben zich daarvoor erg weinig mensen gemeld, mogelijk vanwege de gekozen datum in de meivakantie. Hoe dan ook, het aantal was zo laag dat we besloten hebben de bijeenkomst niet door te laten gaan, maar te verschuiven naar het najaar. De bijeenkomst staat nu gepland voor zaterdag 24 november 2018.

Pagina's

Abonneren op RSS - Gsb nieuwsbrief De Spoorzoeker