U bent hier

Gsb nieuwsbrief De Spoorzoeker

GSb nieuwsbrief De Spoorzoeker nr 5

Bijgaand het nieuwe nummer van de Spoorzoeker, de nieuwsbrief van de GSb-onderzoeksgroep

In dit nummer blikken Geert Blijham, Jan Wolthuis en Han Dijk, die in de zestiger en zeventiger jaren student en/of staflid waren, terug op de studentenbeweging van die tijd. Verder wat stukjes over de GSb uit het BVD-archief, een aankondiging uit het SVB-archief en een overzichtje met de eerste oud-voorzitters van de GSb uit jarig ‘80 Nait Soez’n. En uiteraard de stand van de donaties.

Nieuwsflits GSb-onderzoek maart 2018

 

Verschuiving volgende informatieve bijeenkomst

 

Op 28 april a.s. zou de volgende informatieve bijeenkomst van de onderzoeksgroep plaatsvinden. Helaas hebben zich daarvoor erg weinig mensen gemeld, mogelijk vanwege de gekozen datum in de meivakantie. Hoe dan ook, het aantal was zo laag dat we besloten hebben de bijeenkomst niet door te laten gaan, maar te verschuiven naar het najaar. De bijeenkomst staat nu gepland voor zaterdag 24 november 2018.

GSb nieuwsbrief De Spoorzoeker nr 4

Op de valreep van 2017 vinden jullie in de bijlage de nieuwsbrief over de voortgang van het GSb-onderzoek.


De onderzoeksgroep wenst iedereen fijne feestdagen en het beste voor 2018VOLGENDE INFORMATIEVE BIJEENKOMST GSB-ONDERZOEKSGROEP


De volgende informatieve bijeenkomst van de GSb-onderzoeksgroep zal plaatsvinden op zaterdag 28 april 2018.

GSb nieuwsbrief De Spoorzoeker nr 3

Op 26 november 2016 werd door de onderzoeksgroep een bijeenkomst georganiseerd om aan donateurs en andere belangstellenden verantwoording af te leggen over de voortgang van het onderzoek. Deze bijeenkomst in Groningen werd bijgewoond door 34 belangstellenden, die daarvoor uit het hele land waren gekomen: Maastricht, Breda,  Leiden, Beverwijk, Hoorn, Amsterdam, Malden, Zwolle en talrijke andere plaatsen. Natuurlijk waren er daarnaast ook veel deelnemers afkomstig uit Groningen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Gsb nieuwsbrief De Spoorzoeker